Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:   +36 1 951 8037  +36 20 332 9993

Bemutatkozás

Koszorúsarok virágbolt Pesterzsébeti temetőnél.

Mi nem vagyunk három generációs virágos család. De lehet, hogy ez nem is baj. Mi még nem kényelmesedtünk el és tudjuk, hogy minden egyes vevőért meg kell küzdenünk. A honlapunk mögött valódi virágüzlet, megismerhető szakemberek, tisztességes leinformálható cég áll.

Kegyeleti termékeink ár-érték aránya nagyon jó. Első osztályú vázavirágból készülnek koszorúink, tűzött kegyeleti díszeink. Hitvallásunk, hogy az olyan megismételhetetlen alkalmakkor, mint a temetés is, csak a legszebb, extra minőségű virágokat, díszleveleket használjuk fel a megrendelésekhez.

Működő, az év minden napján nyitva tartó virágüzlet vagyunk, az Erzsébeti Temető főbejárata mellett. Vágott virág forgalmunk is jelentős, hetente 4-szer érkezik árú virágüzletünkbe. Ez is garancia arra, hogy friss virágból készül az Ön által választott kegyeleti termék, amit a Koszorúsaroknál rendel meg.

Vállalkozásunkban 10-20 éves gyakorlattal rendelkező profi, szakképzett virág és koszorúkötők dolgoznak. Használjuk a hagyományos és a modern virágkötészeti technikákat is, a kegyeleti készítményeink megalkotásakor. Folyamatos szakmai továbbképzéseken veszünk részt, hogy ki tudjuk elégíteni vásárlóink minden igényét. Különleges, egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk, forduljon hozzánk bizalommal.