Telefonos rendelés, ügyfélszolgálat:   +36 1 951 8037  +36 20 332 9993 +36 30 728 2699

Az urnás temetés esetén tévhit, hogy nem rendelhetünk nagyobb koszorút a temetésre, mert „úgy sincs hely”. A virágok a ravatalozó díszítésére szolgálnak, a búcsúztató alkalmával.

Attól, hogy az elhunyt hamvai egy kis urnában vannak, ugyanarra az emelvényre kerülnek, mint ahova a koporsó szokott. A koszorúk, virágkészítmények elhelyezésére bőven van hely ugyanúgy, mint a koporsós temetésnél. Nélkülük rideg ravatalozó helységben búcsúznánk.

Ne essen abba hibába, hogy a szóbeszédre hagyatkozva nem rendeli meg az Önnek tetsző koszorút, mert mások azt mondják, hogy „urnás temetésre nincs értelme”. Az urnadíszt a temettető család szokta készíttetni. Erre szegeződik minden tekintet a temetés folyamán. Válassza ki gondosan, ne elégedjen meg a temetés megrendelésekor a „benne van a temetés árában” urnadísszel.

Ez is egy külön tétel a temetés során, ugyanúgy kifizettetik Önnel. Javasoljuk, rendelje meg a családi koszorúkkal együtt vagy a főkoszorú virágaiból, vagy az elhunyt kedvenc virágából.

A hamvak urnás temetéskor legtöbbször urnafalba vagy urnasírba kerülnek. A koszorúkat a temető gyakorlott személyzete az urnafal aljában, vagy az urnasíron és az azt körülvevő sávban helyezi el.

Betöltés folyamatban